Válassza az Oldal lehetőséget

Movie Planet – Családi tematikus Park

Movie Planet – Családi tematikus Park

2019. júniusában nyitotta meg kapuját a Movie Planet Vásárosnaményben, mely Nyíregyháza közelében, az ország keleti részén található.

A Movie Planet a hírek szerint Magyarország első tematikus parkja, mely a kalandokat kereső családoknak nyújt felejthetetlen élményt, egyedülálló attrakciókkal, műsorszámokkal és meglepetésekkel bővítve. 

Ami igazán különlegessé és érdekessé teszi a parkot az az, hogy minden attrakció egy klasszikus filmhez vagy karakterhez köthető. A park neve emiatt lett “Movie Planet” azaz a filmek bolygója. A park célja a kikapcsolódni vágyó és a kalandot kedvelő családok szórakoztatása.

Az országban egyedülállóan csak itt van lehetőség kipróbálni azt az 500 méter hosszú vízi hullámvasútat, amely 10 méter magasságból induló szabadesést is tartalmaz. Ez igazán fantasztikus élményt nyújthat az adrenalint kedvelő látogatóknak. 

A nap folyamán az élmény és játékelemeken kívül különböző programokkal szórakoztathatjuk magunkat.

  • Beverly Hills Chihuahua (kutya) bemutató
  • Gyerekeket szórakoztató animátorok

Amennyiben megéheznénk, akkor lehetőségünk van az itt található Hollywood Restaurant étteremben megkóstolni a jobbnál jobb ételeket. Az étteremben olyan tárgyakat láthatunk, mint például Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag című filmben használt egyik motorja vagy a Vissza a jövőbe című filmből Hooverboard egyikét.  

Nyitvatartás:

A nyitvatartással kapcsolatban a Movie Planet oldalán található e-mail címen vagy telefonszámon tud érdeklődni.

Amennyiben a környéken járunk érdemes gyerekekkel is kipróbálni az itt lévő élményelemeket és játékokat, ha szeretnénk egy izgalmakkal és jókedvvel teli napot eltölteni.

A képek csak illusztrációként szerepelnek. 

A szerzőről