Miért is jött létre ez a Magyarság Okosság oldal?

Először ajándéknak szántuk a szeretteinknek, akiknek szerettünk volna Karácsony alkalmából szeretetet adni, hogy erősítsük a magyar öntudatot a hozzánk hasonlóan gondolkodókban.

Később mindez fejlődött és most ott tartunk, hogy egyszerűen szeretnénk átadni a magyar népnek azt, amit mi kaptunk a szüleinktől, a családunktól. Lehet azt mondani, hogy igazán keletről jöttünk és innen a hagyományőrzés, a tisztelet, az összetartozás érzése, azonban úgy véljük, tudnunk kell, honnan eredünk.

Ahogy a nagyszülők átadják a tudásukat a receptekkel, szokásokkal, számunkra is fontos, hogy átadjuk a korunk és a jövő nemzedékének azt a tudást, amit mi felhalmoztunk, amivé fejlődtünk, fejlődünk nap, mint nap, mert ezt mi szívügyünknek tartjuk.

A székely gyökerek pedig méltán adták/adják meg mindazt az alapot, életérzést, nemzeti öntudatot, amelyet sokan nem tudnak átérezni.

Milyen az amikor...

  • egy határon túli magyar nem szólalhat meg a saját anyanyelvén, magyarul, mert felróják azt neki vagy atrocitás éri,
  • olyanok közt kell érvényesülnie, akik nyomorba akarják dönteni,
  • nem lehet magyarként élni, magyar szokásokat gyakorolni.

S milyen az, amikor Magyar Földön megpillantjuk a magyar zászlót és könnyes lesz a szemünk, mert hazaértünk!

Számunkra ez a hazaszeretet és a magyar öntudat!

Kinek és miért fontos ez?

  • Nekünk fontos, hogy átadhassunk egy darabkát abból a Magból, amit mi hoztunk és megismertessük a magyar néppel azt, hogy optimistán, pozitívan is lehet vélekedni erről az országról, mert látni lehet benne a szépséget, amit sokan mára már elfeledtek!

Összességében ezért jött létre az oldalunk!

Szép napot kívánunk és kellemes böngészést az oldalunkon! :)