Válassza az Oldal lehetőséget

Mik segíthetik a Vasárnap Nap(i) hatásait?

Mik segíthetik a Vasárnap Nap(i) hatásait?

Ha kimegyünk télen vagy nyáron a napfényre és ránk sütnek a napsugarak, szinte sokszor feltöltődve érezzük magunkat, pedig csak pár percre élveztük talán a nap sugarait. Vajon ennek a napnak lehet-e ilyen erősítő hatása ránk nézve vagy puszta „délibáb” mindez?

VASÁRNAP – NAP NAPJA

A vasárnap a Nap bolygójának napja, amely magában hordozza a teremtő energiákat és a fényt is természetesen.

MIT LEHET ÉRDEMES EZEN A NAPON CSINÁLNI?

Ideális a nap a pihenésre, a lazításra, és saját magunkkkal való foglalkozásra is. A Nap energiája támogatja az önreflexió és a lelki növekedésünket. Ez a nap az apa napja, a családi és baráti összejöveteleké. Sportokban a versenyt, a győzelemet erősítő nap. Színe természetesen a narancs és a sárga.

EGÉSZSÉG ÉS TÁPLÁLKOZÁS EZEN A NAPON

A vasárnap gabonája a búza, mert ez adhatja az embernek meg a spirituális fényt, amire esetlegesen szüksége lehet ezen a Napon. A búza erőt ad a gondolkodáshoz és pluszban a végtagoknak is. Ezen a napon a szívünkre és a hátgerincünkre érdemes odafigyelni. Az emberi testben a szív, a gerinc, az agy és a szemek egészségéért felelős a Nap. A napi ételek pozitívan hatnak a keringésre, erősitik a szívet és természetesen a fentieket nézve a szemet is. A Nap étele pl. a sárgarépa, a sárga fűszerek, mint  a sáfrány vagy a kurkuma. A Nap formája gömb, kerek, ezért az ételek készítésénél ezzel a formával tudjuk segíteni a Nap hatását, ezért is ideális ilyenkor péládul a  kenyércipó.

Minden nappal valami kis hatást tudhatunk elérni a mindennapokban, hogy akár önmagunk is hatékonyabban működhessünk. Az információk tudatában és a lehetőség választása esetén megtapasztalhatjuk önmagunk is, hogy mindezen bolygó hatások vajon ténylegesen tudnak bennünket támogatni a lépcsőfokaink „megmászásában” vagy pusztán csak sorkitöltésnek voltak jók ezen sorok. Talán egy próbát megér, hogy picit máshogy éljük a napjainkat, ahogyan nekünk jó, ugyanakkor mégis saját életünkre szabva, szokásainkat is figyelembe véve…talán kicsit analizálva…