Válassza az Oldal lehetőséget

Mik dominálhatnak a keddi napon?

Mik dominálhatnak a keddi napon?

Néha vannak az embernek olyan kevésbé ideális napjai, amikor valamibe bele szeretne kezdeni és mégsem gördélekenyek a folyamatok, valahogy bizonyos dolgok mégsem sikerülnek. Vajon azon a napon az adott bizonyos tevékenységgel érdemes felhagyni vagy csak „volt egyszer egy ilyen napunk” is?

KEDD – MARS NAPJA

A kedd a Mars bolygó napja, amely főként az önérvényesítésről, a „harcról és küzdelemről” is szólhat, vagyis a bolygó hatása elősegítheti, hogy kiálljunk magunkért, akaratunkért. Jó nap lehet a céljaink küzdésére, persze mindezt a legkevésbé gátlástalanul tegyük. Ezen a napon az életerő, a határozottság és a vitalitás dominálhat. 

MIT LEHET ÉRDEMES EZEN A NAPON CSINÁLNI?

Nagy dolgokat vihetünk véghez, ezért ez a nap támogathatja a projektjeink indítását, a döntéshozatalt, ugyanis a marsi energia segíthet energiát adni, hogy céljainkat véghez is vihessük. A keddi nap alkalmas lehet a lakás vagy a ház körüli teendők elvégzésére, javításokra, és ilyenkor hatékonyabbak lehetnek az erősítő, önvédelmi edzések is.

EGÉSZSÉG ÉS TÁPLÁLKOZÁS EZEN A NAPON

A keddi napon fogyaszthatunk fűszeres, csípős ételeket, hiszen a vörös szín, amely a Mars bolygó színe, erőt és magabiztosságot adhat, sőt fokozhatja a testi vágyat is. A keddi napon kiváló lehet a paprika, paradicsom fogyasztása. Az alapanyagokat érdemes hosszúkás csíkokra vágni, ezzel is erősítve a kicsit hosszúkás bolygó hatását. A kedd tipikusan lehet húsos nap, ha valaki húsfogyasztó, mivel a tradíció szerint a Mars a vér és az izomzat analógiájához tartozik. A gabonák közül az árpa hordozza a marsi energiát, amely igen jó hatással van az ember akaratára, mind szellemi, mind fizikai tevékenységére.

Annyi minden van a világunkban, amire érdemes figyelmet, időt szentelni, miért éppen a napot, vagy a bolygók állását hagynánk ki? Próbáljuk ki, hogy ezen a napon paprikásabb, paradicsomosabb ételeket fogyasztunk és vajon érezzük-e a hatását? Vagy ez is csak egy nap a 7 napjai közül…