Az egyedülálló tönkölybúzához nem szükséges élesztőt adni kenyérsütés esetén, emészthető az emberek számára, vitaminokat tartalmaz, vagyis minden előnye megvan ahhoz, hogy kipróbáljuk és alkalmazzuk a mindennapjainkban akár. :)

Tönkölybúza | Fénymag

A búza egyébként megfelel a legszigorúbb ökológiai elvárásoknak is. A két kutató, aki tízéves munkája eredményeként tette le az asztalra az egész emberiség számára drága kincset jelentő búzafajtát, számos laboratóriumi és gyakorlati példával bizonyította a tönkölybúza kiváló minőségét: mérések szerint összbeltartalmi értéke kimagasló, 43-56 százalékos a sikér-, 17-20 százalékos a fehérjetartalma, a 220-as uniós elvárással szemben250-300 körüli az esésszám.

magyarsag_okossag_egyed_kisbutor_banner_szeles